Välkommen till
k n o p p a r p . s e

kläder online parajumpers jacka outlet Kuponger

parajumpers
Vadderad kropp, justerbara spännen på baksidan midja
Luva med dragsko, långa ärmar, dragkedja stängning, zip fickor, vadd
Jag köpte denna jacka och var mycket besviken. Ärmarna är inte väl isolerade, de är mycket tunna och de låta en hel del kroppsvärmen ut ur armhålan. Det var en dyr päls och inte stå upp i kallare temperaturer. Även runt 0 till -5 Jag är kallt i den här pälsen.
DETTA bränner egentligen upp mig. Döda oskyldiga, och dyrbara djur för päls på någon rock eller jacka är en stinkande synd. Inget djur ska behöva dö för SKULL FASHION! Ingenting gör mig galnare än att se någon produkt som marknadsförs med hjälp av äkta päls.
JC Penney fick reda på vad jag tyckte om det den dagen jag promenerade i söker en pälsjacka. När jag försökte på pälsen och konstaterade att jag gillade silkiness av päls på jackan; försäljning kontorist sade "" Du borde gilla det; det är äkta räv "". Jag tog den jackan så fort och jag kastade den på golvet och sedan klev på det som jag gick därifrån. Denna kappa var marknadsförs som "" Fuskpäls JACKA "" och jag rapporterade dem för lögnare som de är. De kände att kalla pälsen "" fuskpäls "" var "" ok "" eftersom kunden vid att ta reda på det var äkta skulle känna att de "" fick en hel del "" eftersom det var marknadsförs som falska när det faktiskt var riktig .
DENNA PARKA bör inte säljas NÅGONSTANS. Det är så rutten, grym och BETYDER att döda ett vackert djur; en värdefull djur som ger SKÖNHET våra skogar, skogar och djungler.
Amazon bör ta bort denna vidriga produkt från deras linje. Fuskpäls är lika varm och trevlig ser som några verkliga päls. DESSUTOM: Den enda som kan bära en päls graciöst, är djuret för vilket den är avsedd ""

Dessutom:. Till alla er själv rättfärdig "," inget samvete "" människor som har för avsikt att lämna en otäck kommentar; slösa inte din tid. Jag bry aldrig att läsa dem eftersom jag har absolut inget intresse av vad någon av er har att säga om detta ämne, eftersom den som tror att döda ett djur för sin päls, har deras hjärnor på fel ställe; så titta på hur du sitter ner; du kan squash dem.
Jag köpte den här parkas före en resa till norra Grönland (ovanför 75oN Latitude) i slutet av vintern / tidig vår. Temperaturerna var ljumma -5oF (-20oC) utan vindkyla, ner till -20oF (-29oC) med vinden läggs in; ingenting trängde denna päls. Huven ensam är häpnadsväckande: Med huvan ner jag kunde känna kylan väldigt lätt även med en rånarluva på, men bara dra huven framåt omedelbart skära av eventuella kylning och ned hade min nugget toasty inom en minut. Med ljus bas och mellanlager var jag matlagning med endast måttlig aktivitet, och kunde stå runt utanför i timmar utan att känna något kallt under parka.

Fickor är rymlig och väl fördelade för handen uppvärmningen och stashing kit, och jackan har en mycket användbar 2-vägs dragkedja (trevligt när du rider i ett fordon) och justeringar midja. Den päls krage är inte att ta på denna modell.

En sak värt att notera är att de mindre parkas verkar köra lite på den stora sidan. Vid 5'9 ", 155 £, atletiskt byggd, jag bada i en liten, även med en ljus ner mellanlager och midjan justeringar cinched ganska tätt Ärmlängd var rätt:. En vän med liknande bygga proportionellt men runt 6'2" hittade ärmarna på en liten parkas lite kort, och så dimensionerad upp med similair resultat i form av bulk. Hursomhelst är detta mindre ett mode post än en funktionell, arbets parka - om du vill ha en Canada Goose parka för att bära runt på stan som ett sätt uttalande gå för en av sina mindre välisolerade, mer avsmalnande konstruktioner, som fortfarande kommer att hålla er tillräckligt varmt i civilisationen utan extra bulk. Om du vill ha en parkas som kommer att hålla dig varm i timmar ständiga runt på en glaciär ovanför polcirkeln, kommer definitivt att göra jobbet.
Cheap Wholesale billig Parajumpers Masterpiece MARY JO Jacka svart kvinnor rea

where to buy cheap billig Parajumpers Gobi Bomber dunjacka brun kvinnor Outlet oss online

Outlet Online Store billig Parajumpers Perfect svart män utlopp Äkta

welcome to buy billig Parajumpers Gobi Bomber dunjacka sand kvinnor Online Store

billig Parajumpers Gobi Bomber dunjacka röd kvinnor Outlet Shop

where to buy billig Parajumpers New Adirondack-W jacka svart kvinnor detaljhandel

Enorma rabatt Nytt billig Parajumpers UGO jacka marinblå män Försäljning Online 2013

få billig Parajumpers Ljus Long Bear jacka brun kvinnor detaljhandel

Deals USA parajumper jacket for sale

usa Parajumpers Windbreaker IKE Jacka beige män Online

2014/9/28 15:03:20